Participaties

2016 –
DGvO
DGvO is de business partner van QUMU voor de Benelux. QUMU (Nasdaq: QUMU) levert een Enterprise Video Content Management systeem (cloud, on premise of hybride). Gartner en andere analisten beschouwen QUMU als de industry leader voor dit segment. DGvO gaat de QUMU oplossingen leveren, installeren en supporten in de Benelux.


2014- 

3duniversum.com

3Duniversum is een spin off van de Universiteit van Amsterdam en ontwikkelt 3D scanning software en 3D apps
Lees hier het interview met founder Prof.dr. Theo Gevers
Interview Theo Gevers

2014 – 2016

Linea-Recta

Linea-Recta is een communicatiebureau voor sales & account management. Linea-Recta helpt bij het verbeteren van het gehele sales- en marketing proces binnen bedrijven. Linea-Recta evalueert de gehele salescyclus en komt met concrete aanbevelingen voor de salespitch, het marketing materiaal, de offerte, relatie-events en customer relationship management.. Linea-Recta produceert en levert sales en marketing communicatiemiddelen zoals bedrijfsprofielen, referentiecases, persberichten en relatiemagazines via print, online en video. Linea Recta organiseert klanten- en relatiedagen en andere sales events inclusief live streaming. En tenslotte levert en implementeert Linea-Recta sales- en marketing applicaties zoals CRM systemen en Virtuele Community Apps. www.linea-recta.nl

2014 – 2015

GeoCo

Geoco introduceert RouteSmart applicatie

GeoCo staat voor Geografisch optimaliseren. GeoCo biedt oplossingen voor fijnmazige distributieplannings vraagstukken. GeoCo maakt daarbij gebruik van Routesmart, het meest intelligente routeplannings systeem ter wereld. Routesmart kan geleverd worden on premise of vanuit de cloud. Maar de specialisten van GeoCo kunnen ook met behulp van deze geavanceerde software de complete planning verzorgen. Veel gebruikte toepassingen voor lokale gemeentes zijn afvalinzameling op huis- en/of afvalcontainerniveau, zoutstrooiroutes inclusief fietspaden, straatveeg routes en maai routes. Verder krantendistributie, huis aan huis distristibutie en het maken van fijnmazige gebiedsindelingen. www.routesmart.nl

2001 – 2013

Qconferencing

Qconferencing, opgericht in 2001, is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het implementeren van videocommunicatie oplossingen van volledige geintegreerde boardroom systemen tot eenvoudige desktop oplossingen. Qconferencing richt zich op de internationaal opererende bedrijven, de bedrijven met meerdere vestigingen in Nederland, de medische sector en het onderwijs.

Qconferencing werkt met een team van specialisten met vele jaren ervaring in de videocommunicatie markt, die graag meedenken hoe bij u de communicatie verbeterd kan worden door de toepassing van video.

qconferencing_youtubeQconferencing is een gecertificeerde reseller van videoconferencing producenten zoals Polycom, LifeSize, Vidyo en Avaya. Daarnaast heeft Qconferencing zelf het produkt Eye Catcher ontwikkeld. Tenslotte levert Qconferencing een eigen HD videocommunicatie clouddienst voor onder meer multipoint videocommunicatie, desktop video en webcasting. Inmiddels maken naast vele bedrijven ook al meer dan 60 ziekenhuizen in Nederland hiervan gebruik voor hun dagelijkse onderlinge high quality medische videocalls.

2008 – 2013

DeWerkkamer.com

DeWerkkamer.com speelt in op de trend van flexibilisering van werktijden en -locaties en op het groeiende aantal zelfstandigen. Een trend die wordt versneld door het fileprobleem en de voortschrijdende technieken op het gebied van online en mobiel werken. Dit leidt tot een toenemende belangstelling voor het zogenaamde Nieuwe Werken. Zelfstandig ondernemers en freelancers zonder kantoor maken gebruik van deWerkkamer.com, maar ook telewerkers die dichtbij huis geconcentreerd willen werken/vergaderen in een professionele werkomgeving. Lokale ondernemers/zelfstandigen kunnen een professionele werk-/vergaderplek tegen een betaalbare prijs huren.