Participaties

Participaties

2022 –

Q36 Travel biedt bedrijfsuitjes aan naar de Algarve in Portugal. Met als specialisme de regio rondom Carvoeiro, het mooiste gebied in de Algarve met de mooiste kust, prachtige baaitjes en stranden, een gezellig centrum en de beste hotels en restaurants.  Q36 Travel ontzorgt u volledig bij het bedenken, plannen, boeken en begeleiden van een compleet bedrijfsuitje. Met mogelijkheden voor wandelen, varen, golfen, yoga, karten, surfen en nog veel meer. Meer weten mail naar Amarensdelange@Q36.eu  

Sharepeople.nl

2017 – 2022
Met SharePeople behouden zelfstandig ondernemers een inkomen bij ziekte. SharePeople is een nieuw soort AOV (arbeidsongeschiktheidsvoorziening). Peer2peer (‘onderling’) en dus zonder verzekeraar. SharePeople is transparant, persoonlijk, tegen aanzienlijk lagere kosten dan een verzekering en direct te regelen. Ontwikkeld door en voor zzp-ers. Bij ziekte (arbeidsongeschiktheid) krijg je door SharePeople maximaal 2 jaar een netto vergoeding per maand.

BookaBus.nl

2017 –
Busverhuur. vind, vergelijk en boek. Bookabus is één van de grootste bemiddelaars van bussen en touringcars voor groepen en evenementen. Of het nu gaat om een uitje met 20 personen of een grootschalig evenement met 500 personen, wij zorgen samen met onze busmaatschappij-partners voor een zorgeloze en hoogstaande reiservaring tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding.

Videobookings.com

2016 –

Videobookings.com helpt bedrijven bij het ontwikkelen en implementeren van een videostrategie. Iedereen wil meer met video doen. Maar hoe doe je dat, wat komt er bij kijken, hoe organiseer je dat en hoe zorg je voor een goede performance, veilige opslag, eenvoudig maken van eigen videocontent en het gericht delen van videocontent via verschillende kanalen, zowel intern als extern. Videobookings.com helpt bedrijven hiermee zodat er meer resultaat behaald gaat worden middels video.

3duniversum.com

2014 – 2017 
3Duniversum is een spin off van de Universiteit van Amsterdam en ontwikkelt 3D scanning software en 3D apps
Lees hier het interview met founder Prof.dr. Theo Gevers
Interview Theo Gevers

Linea-Recta

2014 – 2016

Linea-Recta is een communicatiebureau voor sales & account management. Linea-Recta helpt bij het verbeteren van het gehele sales- en marketing proces binnen bedrijven. Linea-Recta evalueert de gehele salescyclus en komt met concrete aanbevelingen voor de salespitch, het marketing materiaal, de offerte, relatie-events en customer relationship management.. Linea-Recta produceert en levert sales en marketing communicatiemiddelen zoals bedrijfsprofielen, referentiecases, persberichten en relatiemagazines via print, online en video. Linea Recta organiseert klanten- en relatiedagen en andere sales events inclusief live streaming. En tenslotte levert en implementeert Linea-Recta sales- en marketing applicaties zoals CRM systemen en Virtuele Community Apps. www.linea-recta.nl

Nextstage Early Stage Fund

2014 –
Het fonds investeert in innovatieve bedrijven met een schaalbaar business model en een kapitaalbehoefte van € 100k tot € 800k. We zien graag bedrijven met een werkend product of prototype en (betalende) gebruikers hebben, die willen opschalen. We hebben ook interesse in bedrijven met unieke en innovatieve technologie, die werken aan een prototype en/of proof of concept.

GeoCo

2014 – 2015
Geoco introduceert RouteSmart applicatie

GeoCo staat voor Geografisch optimaliseren. GeoCo biedt oplossingen voor fijnmazige distributieplannings vraagstukken. GeoCo maakt daarbij gebruik van Routesmart, het meest intelligente routeplannings systeem ter wereld. Routesmart kan geleverd worden on premise of vanuit de cloud. Maar de specialisten van GeoCo kunnen ook met behulp van deze geavanceerde software de complete planning verzorgen. Veel gebruikte toepassingen voor lokale gemeentes zijn afvalinzameling op huis- en/of afvalcontainerniveau, zoutstrooiroutes inclusief fietspaden, straatveeg routes en maai routes. Verder krantendistributie, huis aan huis distristibutie en het maken van fijnmazige gebiedsindelingen. www.routesmart.nl

Qconferencing

2001 – 2013
Qconferencing, opgericht in 2001, is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het implementeren van videocommunicatie oplossingen van volledige geintegreerde boardroom systemen tot eenvoudige desktop oplossingen. Qconferencing richt zich op de internationaal opererende bedrijven, de bedrijven met meerdere vestigingen in Nederland, de medische sector en het onderwijs.

Qconferencing werkt met een team van specialisten met vele jaren ervaring in de videocommunicatie markt, die graag meedenken hoe bij u de communicatie verbeterd kan worden door de toepassing van video.

qconferencing_youtubeQconferencing is een gecertificeerde reseller van videoconferencing producenten zoals Polycom, LifeSize, Vidyo en Avaya. Daarnaast heeft Qconferencing zelf het produkt Eye Catcher ontwikkeld. Tenslotte levert Qconferencing een eigen HD videocommunicatie clouddienst voor onder meer multipoint videocommunicatie, desktop video en webcasting. Inmiddels maken naast vele bedrijven ook al meer dan 60 ziekenhuizen in Nederland hiervan gebruik voor hun dagelijkse onderlinge high quality medische videocalls.

DeWerkkamer.com

2008 – 2013
DeWerkkamer.com speelt in op de trend van flexibilisering van werktijden en -locaties en op het groeiende aantal zelfstandigen. Een trend die wordt versneld door het fileprobleem en de voortschrijdende technieken op het gebied van online en mobiel werken. Dit leidt tot een toenemende belangstelling voor het zogenaamde Nieuwe Werken. Zelfstandig ondernemers en freelancers zonder kantoor maken gebruik van deWerkkamer.com, maar ook telewerkers die dichtbij huis geconcentreerd willen werken/vergaderen in een professionele werkomgeving. Lokale ondernemers/zelfstandigen kunnen een professionele werk-/vergaderplek tegen een betaalbare prijs huren.